H. Janssen en Zonen B.V. is een professioneel BRL SVMS-007 gecertificeerd sloopaannemer. Wij zijn gespecialiseerd in zowel totaalsloop als renovatiesloop en nemen hierbij ook asbestsaneringen voor onze rekening. Vanzelfsprekend met de grootst mogelijke aandacht voor kwaliteit en snelheid en de grootste zorg voor veiligheid en milieu. Al ons personeel beschikt over een certificaat asbestherkenning.

Een sloopproject nemen wij, indien gewenst, van A-Z voor onze rekening, inclusief de aanvraag van de benodigde vergunningen en het afsluiten van de nutsvoorzieningen. Het feitelijke sloopproject begint met de inspectie van het sloopobject en inventarisatie van de vrijkomende sloopmaterialen. Aan de hand hiervan wordt een sloopplan opgesteld, waarin onder meer de uitvoeringseisen zijn opgenomen. Vervolgens wordt het sloopproject uitgevoerd volgens plan en opgeleverd conform de eisen van de opdrachtgever.

Wij zijn de eerste keus van veel overheden en woningbouwverenigingen, opdrachtgevers uit de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW), gemeentes, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, instellingen, industrie en particulieren. Zij prefereren ons vanwege onze zorgvuldige voorbereiding en verantwoorde uitvoering van hun sloopproject.