SLOPEN ZWEMBADEN COMPLEX TE SIMPELVELD

Opdrachtgever : Van de Ven Bouwbedrijf te Veghel.
Slopen Zwembaden complex te Simpelveld voor realisatie 56.000m2 Vakantieresort Heuvelland in het kleurrijke Zuid Limburgse Heuvelland voor nieuwbouw 79 vakantievilla’s ontworpen in de stijl van de karakteristieke (vakwerk) woningen en 50 appartementen in het appartementencomplex ontworpen als de typische Zuid-Limburgse herenboerderijen met overdekte zwembad en horeca voorzieningen met wegen, parkeerplaatsen, recreatie- en speelruimte.

Het werk omvat:

  • slopen complete zwembaden, bungalow, technische ruimte, motorhome, kleedruimtes, casino en kweekkast. Gehele terrein wordt afgezet met bouwhekken voor de veiligheid en bescherming van spelende kinderen van bestaande naastliggende bungalowpark. Bomen en struiken rooien en versnipperen, deze worden afgevoerd naar de energiecentrales. Op gehele terrein riolen, kabels, leidingen, looppaden en terrassen verwijderen, laden en afvoeren incl. opschonen gehele terrein.
  • Asbest verwijderen conform de SC-530 norm en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) in alle gebouwen. Betonnen wanden van zwembad met asbesthoudende coating worden gesloopt en compleet afgevoerd naar een erkende verwerker.
  • Betonvloer van zwembad tot ca. 1,00m dik met hydraulische sloophamer slopen en afvoeren.
  • Na saneren en verwijderen ondergrondse gasolietank gelegen naast technische ruimte, wordt de verontreinigde grond rondom de gasolietank gesaneerd, ontgraven en afgevoerd naar een erkende verwerker. Alle uitkomende puin, bouw- en sloopafval is afgevoerd naar een erkende verwerker.
  • Op terrein wandelpaden aanbrengen met menggranulaat voor bezichtiging te verkopen bouwkavels.

Terug naar overzicht