H. Janssen en Zonen B.V. heeft de capaciteit en deskundigheid in huis om alle soorten grondverzet- en sloopprojecten aan te nemen. Overheden en woningbouwverenigingen, opdrachtgevers uit de grond-, weg- en waterbouwsector, gemeentes, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, instellingen, industrie en particulieren vertrouwen projecten geheel of gedeeltelijk aan ons toe en profiteren daarbij van onze jarenlange ervaring en knowhow.

Onze kracht schuilt in de gecombineerde inzet van de juiste machines, ervaren machinisten en vakbekwame uitvoerders, waardoor kwaliteit en snelheid te allen tijde zijn gegarandeerd. Ieder project wordt kortom op tijd en binnen budget opgeleverd – ook de complexere projecten en klussen die onder tijddruk staan.

Ons trackrecord varieert van het uitgraven van bouwputten, inritten en parkeerplaatsen tot complete wegen en bedrijfsterreinen, en van de sloop van een aanbouw tot complete flats en fabriekshallen. Projecten die we stuk voor stuk naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers hebben opgeleverd.